En strooi dan wat lekkers

Zo geheel in de sfeer van de affe Sint en Pieten quiltGepimpte Sint en pieten was de pot met snoep die nu in de werkkamer van mijn lief stond, genade, 004
3 kilo snoep, moet dat nou? Hopelijk neemt hij de pot morgen mee naar kantoor, want probeer hier maar eens van af te blijven!

0 gedachten over “En strooi dan wat lekkers

 1. Else

  Oh vreselijk en daar kan jij afblijven! Ik zou toch echt fff moeten proeven of ze niet over de houdbaarheidsdatum zijn, gewoon 1 of 2 of van alle soorten 1, ohhhhhhhhh alleen de gedachten al, dat word wat vandaag! (lol) Zie vast overal chocoladeletters of chocopepernoten die witte jummie ………….
  fijne dag knuffel Else

 2. Elly L

  Ik zou dat ook niet in huis moet hebben. Van de week Sinter Maarten hier, 11 november, dus eigenlijk moet ik wel iets in huis hebben. Volgens mij heb ik nog Smarties liggen.
  Geweldig quiltje is het geworden
  groetjes Elly

 3. ans

  Hallo Shirley, Het Sinterklaas quiltje is ook wel heel erg leuk geworden. Kijk en daarom zijn al die weblogs volgen zo leuk, je komt zulke leuke dingen tegen. Dat was voor mij ook een reden om een weblog te beginnen. Mijn Sint quiltje is ook bijna klaar. Groetjes, Ans