winterwonderland

We draaien nog net geen kerstmuziek, maar verder zit de stemming er goed in vandaag; gisteren was het al een beetje wit en vanaf vanmorgen sneeuwde het hier goed door met mooie foto’s als bewijsSn Sn1 Zopje Zopje was door het dolle heen, achter sneeuwvlokken aan het rennen en met grote sprongen door dikke lagen sneeuw huppen; hij kwam af en toe binnen om zijn pootjes te laten ontdooien en stond snel weer te draaikonten bij de schuifpui om buiten gelaten te worden. Zipje’s enige beweging vandaag was van de ene zij op de andere rollen binnen, now way dat hij naar buiten wilde. Witje vond er geen bal aan, bij elke deur waar hij naar buiten wilde was het nat en koud, maar vanavond kreeg ik hem haast niet binnen, terwijl ik dat wel wilde, want hij was steeds sneeuw aan het likken en dat lijkt me niet goed voor zijn bejaarde maag.

Toen het avondeten op was en alles afgeruimd verdween iedereen naar boven, huiswerk maken of filmpjes kijken, ik zag de dikke sneeuwlaag en bedacht dat je daar vast mooie sneeuwpoppen van kon maken, maar om dit nou in mijn eentje te gaan doen vond ik wat saai. Ik kreeg Suzanne zover om met me mee naar buiten te gaan en al gauw hadden we 2 grote sneeuwpoppen bij de voordeur staan.

Even aanbellen om te showen, en toen bleek het toch onweerstaanbaar te zijn voor de rest van de familie, in een mum van tijd waren we alle vijf verwikkelt in een sneeuwballengevecht op straat. Hier probeer ik nog te schuilen, maar tevergeefs:Under_siege_2 de linkse sneeupop was door Evelien tot een echte sneeuwman omgebouwd.

We hebben het 3 kwartier uitgehouden buiten, met natte haren en natte nekken verdween ieder weer naar binnen, helemaal vol energie, Zopje is nog steeds buiten, die kan er geen genoeg van krijgen☺.Sn4 Sn2

Advertenties

0 gedachten over “winterwonderland